خرید بک لینک

درباره سایت

جدیدترین مطالب دنیای دیجیتال ودانلود نرم افزار

new siteیکی از بر محتوا ترین سایت ها می باشدوبه دلیل استقبال زیاد به زودی دامنه رسمی.irان نیز ساخته میشود

امکانات وب

Google

در اÙx8aÙx86 Ùx88بÙx84اگ
در Ùx83Ùx84 اÙx8aÙx86ترÙx86ت
کد جست Ùx88 جÙx88Ûx8c Ú¯Ùx88Ú¯Ùx84 <-BlogAndPostTitle-> -->-->-->
Â
<-BlogTitle->
<-BlogDescription->
Â
Â
<-PostDate-> :: <-PostTime-> :: Ùx86Ùx88Ùx8aسÙx86دÙx87 : <-PostAuthor->
-->-->-->

Â
Â
Â
/BlogPreviousItemsBlock
-->-->-->-->-->--> script language="javascript" type="text/javascript" src="http://mehrdaddesign.com/data/advertisment/jquery.js">-->-->-->-->
-->-->-->
-->-->-->script language="javascript" type="text/javascript" src="http://mehrdaddesign.com/data/advertisment/jquery.js">-->-->-->-->
-->-->-->
-->-->-->
تک سÛx8c اÙx85 اس را در Ú¯Ùx88Ú¯Ùx84 Ùx85ØxadبÙx88ب Ú©Ùx86Ûx8cد

-->-->-->
-->-->-->
Recycle Bin قسمتی از ویندوز است که مسئولیت نگهداری فایلهای حذف شده از سیستم بصورت محلی را عهده دار است و دارای یک پنجره جهت تغییر و کنترل تنظیمات و نحوه عملکرد است که در اینجا به آن اشاره میشود:هنگامیکه قصد حذف کردن یک فایل و یا پوشه را دارید یک جعبه محاوره ای جهت تایید حذف ظاهر میشود که شما میتوانید با طی مراحل زیر از ظاهر شدن این پیغام جلوگیری کنید:
1 - بر روی Recycle Bin کلیک راست نمایید و Properties را انتخاب کنید
2- در پایین برگه Global گزینه Display Delete Confirmation Dialog وجود دارد که بصورت پیشفرض در حالت انتخاب قرار دارد و باید آن را از حالت انتخاب خارج کنید.

 

 


Microsoft Windows Recycle Bin

 

 

Recycle Bin بطور پیشفرض یک تنظیم یکسان برای کلیه درایوها اعمال میکند که شامل درصد استفاده حجم یک درایو برای اطلاعات حذف شده میباشد. شما میتوانید با انتخاب گزینه Configure Drives independently تنظیمات هر درایو را به دلخواه تغییر دهید. بعنوان مثال شاید محتویات یکی از درایوهای شما فقط شامل چرک نویسها و فایلهای موقتی و یا اطلاعاتی باشد که اهمیتی ندارند و نیازی نیست بعد از حذف به Recycle Bin منتقل شوند تا حجم درایو را اشغال کنند. در این صورت به برگه درایو مورد نظر رفته و گزینه Do Not Move Files to Recycle Bin را فعال کنید. همچنین این امکان وجود دارد حجم مورد استفاده Recycle Bin را تغییر دهید.
نکته ای که یادآوری آن ضروری است این است که متاسفانه چنانچه اطلاعات از یک منبع به اشتراک گذاشته شده در شبکه توسط یک از کاربرها حذف گردد به Recycle Bin منتقل نمیشود و ویندوز 2000 نیز راه حلی برای این مشکل ارائه نداده هر چند میتوان از برنامه های شرکتهای ثالث برای بازیابی اطلاعات استفاده کرد. این مشکل در ویندوز دات نت رفع شده است.

ادامه مطلب

برچسب: نویسنده: nsite.niloblog تاريخ: چهارشنبه 30 اسفند 1391 ساعت: 18:02

صفحه بندی

نويسندگان

آرشیو مطالب

پيوندهای روزانه

لینک دوستان

خبرنامه